Kom i gang med teknisk analyse (UDSOLGT)

Ulrik Dall

UDSOLGT

I Kom i gang med teknisk analyse giver Ulrik Dall dig et godt indblik i metoderne til teknisk analyse og hjælp til at komme i gang. Bogen er et godt supplement til Kom i gang med aktier, der ligeledes er skrevet af Ulrik Dall, og som giver en grundig indføring i, hvad man kan kalde den klassiske metode bag velovervejet investering i aktier, fundamental aktieanalyse.

Mens den fundamentale aktieanalyse studerer aktieselskabets finansielle styrke og indtjeningsevne, beskrives i denne bog en helt anden indgangsvinkel til investering. Det er den tekniske analyse, og grundtanken bag er, at værdipapirmarkeder bevæger sig i bølger. Dette giver teknisk analyse en metode til at udnytte.

Teknisk analyse er populær hos mange private investorer, og bogen hjælper dig til at komme i gang med metoden. Bogen peger også på en række faldgruber ved den tekniske analyse, så du vil være i stand til at bruge metoden med en sund kritisk sans.

Kunne du lide Ulrik Dalls bog Kom i gang med aktier, vil du helt sikkert også synes om denne, Kom i gang med teknisk analyse.